Marius Șumudică a explicat ce înseamnă Pancu în Turcia

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required
Marius Șumudică, antrenor în Turcia de trei sezoane, vorbește despre felul în care Daniel Pancu este privit mai ales la Istanbul. Asta după ce a jucat timp de patru sezoane la Beșiktaș, alături de care a cucerit inclusiv un titlu în 2003. Așadar, în continuare, vă redăm declarațiile lui Marius Șumudică.

„Pancu are o șansă enormă să ajungă în Turcia ca antrenor”

”În Turcia este extraordinar de greu să joci. Pe Pancu îl cunoaște foarte multă lume, mă întreabă multă lume de el. Eu acum îmi dau seama la ce nivel a jucat el.să joci. Beșiktaș e altceva, mai greu a fost pentru Pancu! Nu au ajuns români. Ceea ce a făcut Pancu acolo a fost istorie. Eu de asta i-am spus să continue cu antrenoratul pentru că are o șansă enormă pentru numele pe care il are să ajungă în Turcia ca antrenor. Ar fi păcat!”

Marius Șumudică, ajutat de Daniel Pancu

„Poate deveni realitate foarte ușor! Eu nu am ce să câștig de la Pancu, ne leagă aceeași grupă de sânge, vișinie, atât! E prietenul meu, îl respect. În momentul în care eu văd că oamenii mă opresc în Istanbul să mă întrebe de Hagi și Pancu, păi am zis ‘Nu se poate, ăsta e tâmpit dacă se lasă de antrenorat’. Pe cuvântul meu! Eu nu vreau să-l influențez cu nimic. M-a ajutat în niște momente în care aveam niște probleme. Nu o să uit niciodată ceea ce a făcut Pancu pentru mine.”

„Se identifică cu ceea ce înseamnă Rapid”

„M-a durut în momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Rapid. Pancu nu se poate să fie hulit în Giulești! Nu se poate! Eu nu pot să văd pe cineva că îl hulește pe Pancu în Giulești! Pancu se identifică cu ceea ce înseamnă Rapid”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport Special.