UPDATE | Dinamo – FC Rapid 1923 nu se mai joacă pe 3 iunie

Dinamo
Momente amuzante pe stadionul Dinamo

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

UPDATE | Cu toate că primul meci de fotbal din România post-coronavirus a fost anunțat de ofițerul de presă de la FC Rapid 1923, cu Dinamo din Liga 1, acesta nu va avea loc, până la urmă, pe 3 iunie. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla dacă partida va mai avea loc și când. De asemenea, vă vom ține la curent și despre un potențial amical cu Astra.


Amicalul dintre Dinamo din Liga 1 şi FC Rapid 1923, programat, miercuri, 3 iunie 2020, ora 17:00, la Baza Sportivă de la Săftica va fi primul meci de fotbal din România de la declanşarea pandemiei de coronavirus. cea care a dus la întreruperea tuturor competiţiilor sportive. Competiția oficială se va relua de la 12 iunie 2020. Întâlnirea se va disputa în condiţii speciale, fără spectatori, dar și fără toți oficialii, conform noilor reglementări prevăzute în ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii.

Condiții speciale pentru partida Dinamo – FC Rapid 1923

”Partida de la Săftica va fi închisă nu doar pentru presă, ci şi pentru o parte din staff-ul ambelor echipe. Nici eu nu am acces. Antrenorii şi jucătorii celor două echipe nu vor oferi declaraţii la plecarea din bază după meci. Meciul este organizat de către Dinamo”, a declarat Lucian Ionescu conform digisport.ro.

Întâlnirea de miercuri va reprezenta şi debutul antrenorilor Adrian Mihalcea pentru Dinamo, şi Dan Alexa, pentru Rapid, având în vedere că ambii au fost instalaţi în funcţii cu puţin timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19. Inițial, partida trebuia să se joace pe 1 iunie, dar s-a decalat cu două zile. Rămâneți pe 1923.ro pentru informații!