Daniel Pancu, dur cu contestatarii lui: „Să nu mai aud comentarii”

Daniel Pancu Fotbal Club Rapid
Daniel Pancu la meciul Fotbal Club Rapid - Afumaţi

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Pancu (42 ani) le-a răspuns tuturor celor care l-au criticat că vrea să facă pasul de la meseria de antrenor la cea de președinte. Fostul atacant trebuie să decidă dacă va accepta sau nu propunerea de a fi numit numărul 1 din organigrama FC Rapid 1923. Pancu, unul dintre fotbaliștii emblematici ai grupării giuleștene, din ultimii 30 de ani, le-a dat peste nas celor care i-au contestat deciziile.

”Sunt deciziile mele și nu vreau să mai intru în alte discuții. Sunt oameni care au dreptul să vorbească despre Rapid. Pot fi creativi, laudativi, obiectivi sau subiectivi, dar la deciziile mele aș prefera să nu mai aud comentarii. Pentru că eu nu vorbesc despre ce fac ei”, a spus Pancu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

Pancu: ”Am cele mai multe goluri pentru Rapid, după Revoluție!”

Fostul antrenor al grupării de lângă Grant și-a dezvoltat mai apoi teoria. ”Plus că foștii jucători emblematici au loc în club. Nu te poți lipsi la un club de tradiție de fotbaliști care au făcut ceva pentru acel club. Așa cum sunt eu. Au mai fost cazuri de oameni, care în diverse perioade, au trecut de la birou pe teren sau invers și nu a fost niciun fel de problemă. Mai ușor cu contestațiile!”

„Nu e vina mea că oamenii mă caută. Eu nu m-am propus nici antrenor și nici președinte la Rapid. Dar, mă confund cu istoria acestui club. Am cele mai multe goluri marcate pentru Rapid, de după Revoluție. Am venit la Rapid în 1996, am plecat în 2018, deci după 22 de ani. O spun sincer, de-a lungul anilor am renunțat la multe chestii importante pentru mine, ca să fiu la Rapid”, a mai spus Pancu.

Daniel Pancu: ”Sufăr pentru Rapid!”

Apoi, tot el a continuat: ”Sufăr pentru Rapid, fac parte din istoria acestui club, m-am identificat cu el, așa că mai ușor. Sunteți jucători importanți, dar nu-mi pronunțați numele. Am 43 de ani, știu ce decizie să iau și, la revedere!”, și-a închis tirada Daniel Pancu, la Digi Sport.