Cristi Săpunaru strălucește în Turcia și la 36 ani! Șumudică are probleme

Cristi Sapunaru Kayseri
Cristi Sapunaru Kayseri

Cristi Săpunaru a reluat competiția în Turcia în forță. După ce a pierdut dramatic alături de Kayserispor împotriva lui Febnerbahce, scor 1-2, totul a mers spre bine. Echipa sa a câștigat cu 2-0 următorul meci, fără el pe teren. Acum, revenit în primul unsprezece, Săpun a fost piesă de rezistență într-o nouă victorie. 2-0 pe terenul celor de la Sivasspor. Care nu este orice adversar, ci echipa de pe locul 3. În condițiile în care, Kayseri se luptă cu disperare să nu retrogradeze. Cele două succese la rând readuc aceste speranțe. În prezent, Cristi Săpunaru și ai lui se află pe locul 16.

Șumudică se află la șapte meciuri la rând fără victorie

Acesta duce în liga a doua, dar egalitatea de puncte cu locul 15, primul de deasupra liniei, le dă speranțe lui Săpunaru și alor lui. Mai ales că față de locul 14 este numai un punct diferență, iar până la locul 12 sunt trei. Au mai rămas cinci etape, iar programul este unul complicat, cu meci acasă împotriva lui Beșiktaș, dar și pe terenul liderului Istanbul BB, în penultima etapă. Iar în ultima etapă o găzduiește pe Trabzonspor care se luptă pentru titlul de campioană cu Istanbul. Pe lângă cele trei meciuri, Kayseri mai are de jucat meci direct cu o contracandidată, Rizespor, dar și cu Gaziantep, echipa lui Șumudică!

Salt spectaculos în clasament după revenirea lui Săpunaru

În altă ordine de idei, Marius Șumudică este pe locul 10, aparent ferit de orice grijă, numai că echipa sa are șapte meciuri la rând fără victorie. În schimb, Kayserispor care părea condamnată la retrogradare la finalul lui 2019, a înregistrat un salt spectaculos după ce l-a readus pe Săpunaru în ianuarie. Mai exact, Kayserispor a înregistrat cinci victorii și două egaluri în zece meciuri. O victorie adusă chiar de Cristi, 1-0 în fața lui Denizlispor.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 vrea să dea lovitura la nivel juvenil! În plus, "Iosif e Șumudică II!"

81 meciuri are Cristi Săpunaru în prezent în campionatul Turciei în trei ani