BREAKING NEWS | Daniel Pancu a semnat contractul de președinte al FC Rapid 1923

Pancu
Pancu la ProRapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Pancu, fost jucător legendar al Rapidului și ultima dată antrenor la FC Rapid 1923, este, începând de joi, 25 iunie, noul președinte al clubului din Giulești. FC Rapid 1923 a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, numirea lui Daniel Pancu în noua funcție. Fostul atacant a fost antrenorul echipei din Liga 2. Până în luna martie a acestui an. Dar, după primele meciuri din sezonul de primăvară, 0-0 cu Turris și Ripensia Timișoara și 0-1 cu CSM Reșița, a fost înlocuit cu Dan Alexa. Cu alte cuvinte, Pancone rămâne în proiect la mai bine de trei ani după începerea acestuia. Fiind întâi jucător și director sportiv, pe urmă antrenor și, într-un final, președinte.

Daniel Pancu, noul președinte de la Rapid

Am semnat contractul de președinte. Sper să fie pe o perioadă cât mai lungă, pentru că aici este casa mea. Aici sunt apreciat”, a declarat Daniel Pancu, pentru Rapid TV. FC Rapid 1923, cu Daniel Pancu în funcția de președinte și Dan Alexa pe banca tehnică, va disputa, începând cu 7 iulie, în direct la Digi Sport, play-off-ul de promovare în prima ligă. Interesant este că acesta a fost înscăunat în noua funcție fix în ziua în care clubul din Grant a împlinit 97 ani de la înființare. Daniel Pancu are o clauză în contract conform căreia nu poate prelua banca tehnică a echipei în cazul plecării lui Dan Alexa.

Daniel Pancu ar fi trebuit să preia funcția în 2017

Când proiectul a început, în 2017, Daniel Pancu ar fi trebuit să fie președinte, la propunerea celor implicați. Cum însă el a refuzat propunerea, funcția onorifică a fost preluată de Daniel Niculae, care între timp a plecat din cadrul clubului. Spunem onorifică, fiindcă, așa cum a recunoscut ulterior chiar Nico, el nu semnase vreun act în acest sens. Singura sa calitate oficială nu era decât cea de jucător. Îi urăm succes lui Daniel Pancu în noua funcție!