INFO | Astra Giurgiu – FC Rapid 1923 s-a terminat 2-2. Dublă Drăghiceanu

FC Rapid 1923 Astra
FC Rapid 1923 Astra

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FC Rapid 1923 a jucat al doilea meci amical post COVID19. După 0-1 cu Dinamo din Liga 1, echipa lui Dan Alexa a reușit o remiză la Giurgiu, pe terenul Astrei. Deși a fost condusă din minutul 3, dubla lui Drăghiceanu a dus echipa rapidistă în avantaj până în minutul 74. Atunci când nigerianul Fatai a restabilit egalitatea. În continuare vă prezentăm jucătorii pe care vișiniii i-au avut pe teren. Primul unsprezece a fost asemănător cu cel folosit cu Dinamo.

Cum a abordat FC Rapid 1923 meciul cu Astra Giurgiu

Popa – Manole, Mallo, Bonnin, Voicu – Lazăr, Jorza – Sefer, Drăghiceanu, Cârstocea – Hlistei. Pe parcurs, Dan Alexa a mai trimis în teren următorii jucători: Drăghia, Iacob, Băjan, Finica, Djuric, Piriz, Alami, Crețu, Dulca (toți la pauză), Ignat, Georgescu. Interesant este că Astra a jucat folosind cei mai buni jucători pe care îi putea băga. Printre aceștia numărându-se Constantin Budescu, Denis Alibec și Alex Ioniță II. Jocul a fost unul echilibrat, iar FC Rapid 1923 a avut mai multe ocazii din partea jucătorilor cheie.

Așa cum 1923.ro v-a anunțat, Dan Alexa nu i-a putu folosi încă pe Vali Alexandru și Lucian Goge. Pentru că cei doi acuză probleme medicale și nu s-a dorit asumarea vreunui risc în ceea ce îi privește.