VIDEO | Daniel Niculae și Robert Niță, amintiri despre Rapid

Daniel Niculae
Gabi Panait vs. Daniel Niculae

Robert Niță continuă interacțiunile de senzație pe canalul său de Youtube. De data aceasta este vorba de Daniel Niculae. Doi colegi în atac în 2003, când Rapid a cucerit ultimul titlu oficial de campioană. Nico a reamintit debutul său la Rapid. De la juniori și până momentul în care a trecut la echipa mare. Debutul a fost pe Giulești, în 2001, la 18 ani, într-un meci, 1-1, cu… steaua. Când, culmea, golul nostru a fost marcat tocmai de actualul interlocutor, Robert Niță. Emoțiile au fost pe măsură. Nico le explică în detaliu.

Nae Stanciu, primul coleg de cameră al lui Daniel Niculae

La fel cum în detaliu explică și privilegiul de a fi coleg de cameră cu Nae Stanciu la început, omul cu cele mai multe meciuri din istoria Rapidului. Sau despre regretul de a nu fi putut juca alături de Cristi Dănălache la echipa mare. Fostul golgheter din China și campion al României cu Unirea Urziceni nu a reușit, de fapt, să evolueze niciodată pentru Rapid… Daniel Niculae și Niță au povestit și despre un moment haios în care imperturbabilul Marian Rada a aruncat cu un mănunchi de chei după Narcis Răducan.

Mărturiile lui Nico despre începutul proiectului din 2017

Discuția s-a mutat pe urmă către noul proiect, FC Rapid 1923. Daniel Niculae a explicat cum Daniel Pancu a refuzat în 2017 funcția de președinte, pe care a decis să o ia el apoi. În plus, Nico a recunoscut și punctat clar că atunci s-a mers pe repede înainte. Cu greșeli, dar marea problemă a fost că greșelile nu s-aiu îndreptat. Ca o completare, aș adăuga că ele nici nu se vor rezolva favorabil. Pentru că a face același lucru, să aștepți rezultate diferite, înseamnă nebunie pură. Vom reveni pe 1923.ro cu a doua parte a discuției dintre cei doi atacanți care au făcut carieră în Giulești. Și care au câștigat ceva trofee!