ȘOC în Giulești! Rapid a pus aproape întreagul lot pe liber

CS Rapid
CS Rapid
CS Rapid va juca și la anul în prima ligă la handbal feminin, legând două sezoane la rând după foarte mult timp. În primul rând mulțumită pandemiei de coronavirus. În acest context, schimbările care au loc la club sunt unele de-a dreptul aiuritoare. Așadar, iată ce anunț a postat pagina de Facebook Handbal Rapid București, în care se anunță plecarea a 12 jucătoare! Practic aproape două echipe de start!

12 fete pleacă de la CS Rapid

Vom ramane mereu recunoscatori tuturor fetelor celor care au luptat pentru culorile alb-visinii in acest sezon! Stim ca au dat meci de meci totul pe terenul de joc si nu avem ce sa le reprosam. Cu toate astea, in sport vine si momentul unor despartiri. Multumim Andreea Arghir, Olivia Nanu, Andra State, Camelia Carabulea, Ana Maria Chirigiu, Ana Maria Dumitrascu, Elena Livriniky, Oana Buca, Andreea Traila, Gabriela Preda, Raluca Dascalete si Bianca Ionescu, mult succes mai departe!

Claudia Constantinescu este primul transfer

Nu conteaza ca este dorinta fetelor de a avea alt drum in cariera sau dorinta clubului de a da sansa si altor jucatoare de a se afirma in cadrul echipei noastre. Important este ca au facut parte din familia Rapid si ca, pe viitor, cu unele dintre ele cu siguranta ne vom reintalni. Cu toate acestea, aceeași sursă anunță și un prim transfer făcut de giuleștence în aceste zile. Este vorba despre Claudia Constantinescu. Iată mai jos mesajul:
Suntem bucurosi ca am reusit sa aducem o jucatoare cu experienta la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste competitia interna si cu prezente in Liga Campionilor. Avem mare incredere ca evolutiile ei vor ridica sala in picioare si ca golurile marcate vor contribui la multe victorii ale echipei noastre. Bine ai venit Claudia in familia Rapid, mult succes! Rămâneți pe 1923.ro pentru a rămâne la curent cu campania de transferuri de la CS Rapid.
CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a pregătit primele trei mutări importante la FC Rapid 1923!