RESPECT | Vasile Maftei a refuzat de două ori să se transfere la steaua!

Vasile Maftei
Vasile Maftei

Tot la o discuție cu Ionuț Rada, Vasile Maftei a recunoscut că a fost ofertat de steaua. Și nu odată! Ci chiar de două ori. Numai că, la fel ca alți rapidiști de legendă, precum Daniel Pancu, Daniel Niculae sau Cristi Săpunaru, Vasilică a refuzat numai gândul de a ajunge în Ghencea. Vorbele sale sunt mai jos și certifică ceea ce acest jucător a însemnat în istoria modernă a Rapidului! Ai tot respectul nostru, căpitane!

Vasile Maftei: „fotbalul trebuie jucat cu sufletul”

„Am avut doua oferte de la steaua, una după perioada Urziceni şi una când eram la CFR şi am fost pus pe linie moartă. Insă după nouă ani petrecuți în Giuleşti a trebuit să refuz, nu ma puteam duce acolo. Chiar dacă din punct de vedere financiar era extraordinar, am sânge de rapidist, iar fotbalul trebuie jucat cu sufletul. Nu am vorbit niciodată cu domnul Gigi Becali, MM Stoica mi-a zis de ofertă şi alte lucruri”, a spus Vasile Maftei.

Nu am contestat niciodată un fost rapidist care a făcut o altă alegere ulterior în carieră. Cu toate că, poate, după ce a trăit în Giulești, ar fi trebuit să decidă altfel. Nu judecăm. Însă faptul că Vasile Maftei nu a îmbrăcat tricoul stelei, deși e clar că ar fi putut-o face, mai ales pe final de carieră, ne face să fim cu atât mai mândri că face parte din această glorioasă istorie a Rapidului.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 II - FC Dinamo II 1-0. Victorie adusă de Ernest!