Ovidiu Herea: „Mi-aș dori să joc în Liga 1, pe noul stadion Giulești”

ovidiu herea prosport
Ovidiu Herea

Ovidiu Herea a fost întrebat, la ProSport LIVE care mai este situația sa și de ce nu a semnat cu FC Rapid 1923. Mijlocașul a mărturisit că este una dintre dorințele sale să se retragă în tricoul vișiniu. Herea susține că a părăsit Rapidul în 2013 după ce negocierile cu George Copos în privința clauzelor din contract au eșuat.

Ovidiu Herea a lucrat cu Dan Alexa la Concordia Chiajna

„Mi-am dorit să mereu să revin la Rapid! În Liga 4 mi s-a părut că mi s-a făcut o ofertă doar ca să fie făcută. dacă mă sună Rapidul, sigur că voi sta de vorbă. Am o relație bună cu Dan Alexa. Am fost colegi și la Chiajna, ne-am înțeles bine. Mi-aș dori în Liga 1 pe noul stadion la Rapid. Am spus că visul meu e să mă retrag de la Rapid. În Giulești am avut cele mai frumoase amintiri din carieră. N-am mai ținut legătura cu George Copos de când am plecat în Giulești. Am multe amintiri.”

Fabulos! „Copos sărise cu picioarele pe contract după ce l-a rupt”

„Odată, când nu ne-am înțeles la clauze, nu am mai acceptat și am plecat. Apoi m-a sunat să mă întorc. Sărise cu picioarele pe contract, după ce l-a rupt. A fost complicat să negociez cu el. De la steaua am avut mai multe oferte. Am fost plimbat între steaua și Rapid atunci, eu voiam la Rapid. Bergodi mă voia. FC Național, negocierile dintre cluburi, au fost foarte complicate. Nu regret nimic din ce am făcut. E bine că am ales Rapid”, a mai spus Herea.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Gloria Buzău 24-25. Înfrângerea care întrerupe seria pozitivă

Cifre impresionante la Rapid

Pe vremea când a jucat la Rapid, Ovidiu Herea a avut prestații consistente și remarcabile, cu toate că a jucat pe postul de mijlocaș. Ce-i drept, un mijlocaș cu numărul 10. Un număr atât de greu în istoria Rapidului! Cifrele pe care fotbalistul le-a strâns în tricoul vișiniu vorbesc de la sine:

  • 186 meciuri oficiale
  • 46 de goluri
  • 6 sezoane (2007 – 2013)