NEWS ALERT | FC Rapid 1923 stă la hotelul lui Dragomir: „Pot sta câți vor în camere”

Mitică Dragomir Fotbal Club Rapid
Mitică Dragomir o vede pe Fotbal Club Rapid in Liga 1

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit ce mână de ajutor le-a întins celor de la FC Rapid 1923. Practic, gruparea din Giulești se poate bucura de acest ajutor nesperat în plină pandemie. Cel poreclit ”Corleone” a dezvăluit că gruparea antrenată de către Dan Alexa s-a cazat, pentru cantonament, la hotelul său, aflat în zona Băneasa.

Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir. Cine se ocupă de mâncare

„Rapidul a închiriat hotelul fiului meu şi stau acolo numai ei. Nu le-am luat eu atâţia bani ca să sărăcească. Ei îşi aduc mâncare, tot, că nu ne dă voie să avem restaurant. Ei folosesc hotelul şi sala de sport, câte trei-patru o folosesc. Pot să stea câţi vor în cameră, şi câte o jumătate. Sunt 100 de camere şi ei sunt 30. O să se întindă peste tot”, a spus Dumitru Dragomir, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club.

Ce părere are fostul președinte al LPF despre reluarea campionatului

Dragomir crede că fotbalul trebuie început cât mai repede, pentru că jucătorii sunt perfect sănătoși. ”Toate recomandările astea le-au dat oamenii care habar nu au de sport. Toate echipele au medici, până şi cele din divizia B. Nu vine niciun fotbalist bolnav la stadion sau care să-i îmbolnăvească pe ceilalţi. Fotbaliştii sunt foarte educaţi în problema medicală”, a mai spus Dragomir, la Digi Sport.