Marius Șumudică, mesaj pentru Pancu: „Nu poți fi azi antrenor, mâine președinte!”

marius şumudică
Marius Şumudică are Turcia la picioare

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Marius Șumudică (49 de ani) nu a stat pe gânduri și a luat imediat legătura cu Daniel Pancu, după ce a aflat că acesta din urmă a acceptat să devină președintele FC Rapid 1923. Tehnicianul celor de la Gaziantep a spus că nu se aștepta la o astfel de decizie și că nu este bine pentru bunul său prieten să-și schimbe funcția de la o zi la alta.

Șumudică ar vrea să se lupte cu Pancu pentru ”banca tehnică”

”Eu n-am fost de acord cu decizia lui. I-am și transmis asta, pentru că este prietenul meu. Mi-a fost coleg, coechipier, mi-e prieten și i-am spus că trebuia să continue ca antrenor. I-am spus asta, chiar dacă vom ajunge să ne batem pentru același post. Sincer, mie mi-ar fi convenit să o ia pe alt drum”, a spus Șumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Mesaj pentru Pancu: ”Să-și dovedească că are calități de antrenor!”

Șumudică mai crede că aceste schimbări nu-i vor face bine lui Pancu. ”El trebuie să-și dovedească calitățile de antrenor. În plus, nu poți fi azi antrenor, mâine președinte, poimâine contabil, apoi bucătar și tot așa. Noi facem parte din istoria acestui club (n.r. – FC Rapid 1923), iubim clubul și cred că avem datoria să ne întoarcem acolo și să facem performanță. Asta i-am transmis lui Daniel Pancu”, a mai spus Șumudică, la Digi Sport.