AUDIO BOOK | Dan Pena – „Your first 100 million”

Dan Pena
Dan Pena

Dan Pena și un audio book de senzație! „Un singur lucru nu s-a inventat încă, cărțile care să se citească singure!”, ne spunea profesorul de Limba și Literatura Română, domnul Constantin Juncu, prin 2002. Pe urmă, după ceva ani, domnul profesor de matematică din liceu, Ștefan Antohi, ne spunea că cea mai bună metodă de a căpăta experiență de foarte tineri este din cărți. Nu am fost un mare fan al cititului până de curând și nici măcar nu este acesta subiectul. Mi-am adus însă aminte de vorbele domnului profesor de „română” în momentul în care am văzut uriașul podcast al lui Dan Pena de aproape 9 ore și jumătate în care își citește celebra carte „Your first 100 million”.

Dan Pena, în format audio și scris

Cumva, cărțile au început să se citească singure, revenind la introducerea textului de față. Am citit versiunea lucrării lui Dan Pena, tradusă în limba română, pentru că a sa nu se mai găsește în format fizic. Numai că autorul a ținut, încă odată, să elimine orice scuză pentru cei care nu iau pic de acțiune în viața lor și le-a oferit mură-n gură această carte… citită de-a gata. Mi-a fost ușor să o parcurg, în timp ce alerg și, totodată, mi-a venit ideea de a o posta și aici. Din două motive. În primul rând, pentru a o arhiva așa cum se cuvine. În al doilea rând pentru că este ceva extrem de folositor, din care fiecare are de învățat. În orice caz, mult mai multe decât alte chestii pe care le urmărești sau asculți, pierzându-ți timpul.

Așadar ai video, însă dacă ții cu tot dinadinsul să o și răsfoiești fizic, lăsăm aici un link în care ea poate fi savurată și „pe litere”. Nu de alta, dar știm că gusturile diferă. Considerăm că este o lectură / audiție pe care fiecare trebuie să o bifeze. Și cât mai repede!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!