VIDEO | Robert Niță, despre steaua – Rapid, în ajun de Paște 2002

Robert Niță Vietnam vs. Dinamo
Robert Niță Vietnam vs. Dinamo

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Robert Niță și-a „tras” canal de Youtube, iar eu tocmai am dat subscribe pentru că autorul este, fără discuții, un personaj carismatic. Care, așa cum știm, a avut partea sa de „vină” la ceva succese din istoria Rapidului. Acum, fostul atacant a povestit despre un steaua – Rapid jucat în 2002, în ajun de Paște. Sigur, el fură un pic de curent și spune că se juca în duminica de Paște la 11, dar nu e așa. Odată pentru că am verificat, iar meciul a fost pe 4, în timp ce Paștele a fost pe 5. Apoi mi-am amintit că întreaga etapă a fost programată astfel, fiindcă eu fusesem pe stadion la FCM Bacău – Sportul Studențesc 2-2, dar am plecat plin de nervi când oaspeții aveau 2-1.

Robert Niță, despre steaua – Rapid 2-1

Bun, dar sunt alte discuții. Cert e că atunci steaua a bătut cu 2-1, iar la unul dintre goluri Bogdan Stelea a greșit grav, motiv pentru care galeria nu l-a iertat vreodată. Deși, ulterior, Stelică a apărat inclusiv în finala de Cupă câștigată în acel an. Nu contează, adversitatea rămânea. Niță explică, cu lux de amănunte acel meci, cu mențiunea că l-a mutat aiurea de Paște. Un detaliu semnificativ, având în vedere că, totuși, noaptea de Înviere și prima zi de Paște nu erau compromise. Dar pe acest tip de atitudine va fi abordată separat, într-un alt articol. Până atunci, povestea lui Robert TREBUIE văzută.

Află ce a pățit Bogdan Stelea după meci

Cu toate că Paștele a trecut, amintirea acelui meci nu e nici ea una plăcută, cu toate astea, insistăm să aflați ce a făcut Bogdan Stelea imediat după meci și cum a fost amenințat. Vorbim aici inclusiv despre un conflict avut cu Viorel Hizo! Reamintim, totuși, că discutăm despre un fotbalist care a apărat la două turnee finale de Campionat Mondial și la două de Camponat European și care, pe deasupra, a mai luat și Cupa cu Rapid în 2002. Dar atunci când ieși galeriei de la inimă… E groasă! Trebuie adăugat că atacantul nici măcar nu a jucat vreun minut în acea partidă.

Robert Niță video