INEDIT | Rapidistul care joacă la fcsb: „Sunt suporteri extraordinari!”

Dragos Nedelcu, dreapta, fcsb
Dragos Nedelcu, dreapta, fcsb

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Acum joacă la fcsb… Dar ce contează? Inspirat de pagina de Facebook Rapid 24h, mi-am amintit ceva care s-a petrecut acum mai bine de trei ani. Atunci, Dragoș Nedelcu, actual jucător de bază la fcsb, vorbea pentru Libertatea, la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani. A fost, de fapt, un flash interviu, în care a fost întrebat și care este echipa cu care a ținut de mic. Răspunsul a fost instant, fără să stea pe gânduri. E adevărat, pe atunci, mijlocașul juca la Viitorul Ovidiu. Chiar și așa, transferul care a venit după numai cinci luni nu avea de ce să-l impacteze.

S-a transferat la fcsb, dar prima dragoste nu se uită

Știm cu toții că fcsb nu are suporteri, așa că nu avea cine să se supere pe el. Iar băiatul, evident, este jucător profesionist. Așa că, obiectiv vorbind, nu avem nici noi cum să-l criticăm pentru alegerea făcută. Doar că declarațiile sale dovedesc încă odată ce înseamnă galeria din Giulești pentru copii români! Mai ales pentru cei care se îndrăgostesc de fotbal și care apoi ajung să iubească acest sport, practicându-l la cel mai înalt nivel.

Ce a declarat Dragoș Nedelcu despre Rapid

Revenind la lait-motivul discuției, iată ce a declarat atunci Dragoș Nedelcu despre acest subiect: ”Care este echipa favorită din copilărie? Rapid! Am început să iubesc fotbalul după sezonul acela de Cupa UEFA, cu sfertul eurofantastic din 2006, dintre Steaua și Rapid. Sunt suporteri extraordinari în Giulești. Păcat că nu am cu cine să țin, Rapidul nu mai există (n.r. – Academia Rapid nu apăruse încă, iar AFC Rapid nu era băgată în seamă de prea mulți suporteri fiindcă juca în liga a 5-a)”.

Reamintim că atunci când a început sezonul UEFAntastic, Dragoș nu avea decât opt ani. Așa că, încă odată, copiii spun lucrurilor pe nume. Este clar că ale lor sentimente sunt cele mai sincere!