Florin Manea detaliază conflictul dur avut cu Daniel Pancu în 2019

Florin Manea detaliază conflictul dur avut cu Daniel Pancu în 2019

Floin Manea Daniel Pancu FC Rapid 1923
Floin Manea Daniel Pancu FC Rapid 1923

Directorul sportiv al FC Rapid 1923, Florin Manea, a dezvăluit detalii despre altercația dură avută cu fostul antrenor Daniel Pancu. Gazeta a scris despre conflict în noiembrie 2019, însă Pancu a negat mereu episodul, amenințând cu tribunalul. De-a lungul ultimului an, Florin Manea – fiul regretatului Nae Manea – și Daniel Pancu au avut mai multe schimburi publice de replici. Antrenorul i-a reproșat directorului sportiv unele transferuri făcute și faptul că ar fi divulgat presei salariul său, în timp ce Manea a criticat jocul slab al echipei și stilul lui Pancu de a comunica. În noiembrie 2019, Gazeta a publicat în exclusivitate informația că Florin Manea și Daniel Pancu s-ar fi încăierat la o petrecere după ce fostul antrenor al Rapidului i-ar fi profanat memoria lui Nicolae Manea, tatăl directorului sportiv.

Florin Manea: „Pancu l-a invocat pe tata!”

Florin Manea a declarat pentru prima dată, însă, că Pancu a jignit memoria tatălui său decedat în 2014: “Povestea cu Progresul Spartac e una, dar discuția cu bătaia a fost altceva. Acolo, să zicem că el a fost instigatorul acelei discuții. Nu pot să vă povestesc pentru că a fost o altercație verbală mai dură în care eu i-am spus niște lucruri care îmi stăteau pe suflet. Și nu i-a convenit. Eram în Liga 3, eram promovați. Jucam joia la baza Coresi cu stafful. Eu, Angelescu, Burcă. După meci, a venit și Pancu și ne-a prins că ne uitam la un meci de Champions League. De acolo au început niște discuții care au degenerat”.

Florin Manea nu a dorit inițial să vorbească de incident

Inițial, Manea a ezitat să povestească:El a venit la bază, a început să vorbească cu noi. Au fost niște lucruri care tot degenerau, tot încerca să mă atace. Nu pot să povestesc pentru că implică o persoană dragă mie…

E vorba de tatăl tău?
Da.

A fost invocat în discuție? 
Da. A fost invocat. Și nu la modul la care mi-aș fi dorit.

Moment în care tu ai explodat, înțeleg? 
Normal.

Au fost doar discuții sau te-ai înfipt în gâtul lui?
A fost o altercație verbală, să zicem. Mai dură!

Manea vs. Pancu nu a fost la pimul episod

Florin Manea susține că acesta nu a fost primul episod din conflictul dintre el și Daniel Pancu. Lucrurile ar fi fost tensionate încă de la începutul colaborării lor: “Țin minte când am venit la Rapid, am făcut o masă la Snagov. Țin minte că atunci mi-a spus prima dată: «Noi doi o să ne certăm!». L-am întrebat de ce. Mi-a zis: «Modul în care gândești tu mie nu-mi place». Am pus-o pe seama euforiei de moment a lucrurilor, dar din păcate a avut dreptate. Am ajuns să ne certăm”.

Pancu a amenințat cu tribunalul, apoi a recunoscut

Pancu a negat vehement acest episod și a amenințat Gazeta cu un proces. Manea a negat și el faptul că s-a bătut cu Pancu. În decembrie, însă, invitat fiind la Realitatea Sportivă, Pancu a recunoscut că avut o discuție mai aprinsă cu Manea, însă era legată de un divergent în privința meciului cu Progresul Spartac:

“Eu încercam să le spun că va fi un meci greu, iar dintre toți, singurul care insista că suntem cei mai buni și îi zdrobim era Florin Manea. Am rezistat cinci minute, cincisprezece, o jumătate de oră… până nu am mai suportat, am ridicat foarte tare glasul pe un cu totul alt ton”.

Sursa: gsp.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!