FC Rapid 1923 comparat cu Atletico Madrid! Cine crede asta

Surpriză FC Rapid 1923
Surpriză FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fundaşul de la FC Rapid 1923, Tano Bonnin, a oferit un interviu presei spaniole în care a vorbit despre situaţia din România. „Avem nevoie de o hârtie pentru a ieşi din case”, mărturiseşte Bonnin, în interviul acordat Eurosport Spania.

„De câtva săptămâni nu putem ieşi din casă. Dacă vrem să ieşim, să mergem undeva, avem nevoie de un acord scris sau  o declaraţie pe proprie răspundere” mărturiseşte Tano. Apăratorului giuleştean îi este dor de fotbal: „Momentan, totul este oprit. Nu stăm atât de bine în clasament, dar diferenţa faţă de locul doi este mică. Se vorbeşte că se va continua sezonul sub forma de playout şi playoff, iar la final, primele două vor promova. Vom vedea”citează telekomsport.ro sursa menționată mai sus.

Bonnin crede că FC Rapid 1923 se aseamănă cu Atletico Madrid

„Rapid este un club uriaş în România şi vrem să promovăm din nou în prima ligă. Lumea vrea să vadă meciuri derby ca steaua – Rapid sau Dinamo – Rapid. Echipa mea este echipa oamenilor, a poporului. Aş zice că este precum Atletico Madrid. Aici, oamenii ţin fie cu Rapid, fie cu steaua”, a mai declarat Tano Bonnin pentru sursa citată.

Tano Bonnin, CV impresionant

Tano Bonnin (29 de ani) a jucat în La Liga pentru Osasuna, împotriva granzilor Real Madrid, Atletico Madrid sau Barcelona, în sezonul 2016/2017. În cariera sa, Tano Bonnin a mai evoluat pentru CA Osasuna, Villarreal CF, Lleida Esportiu, Valencia Mestalla şi UD Almeria.