VIDEO | Dialog fabulos între Robert Niță și Constantin Schumacher

Robert Niță
Robert Nita

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Perioada neconvențională provocată de coronavirus a reînnodat prietenii. Poate mai strâns ca oricând. Robert Niță și-a făcut canal de Youtube și a început să povestească din cariera sa. Evident, cele mai multe de la Rapid. Acolo unde a cunoscut marile satisfacții. De data aceasta, vă prezentăm o discuție cu Constantin Schumacher. Pe modelul David Beckham – Ronaldo, cei doi foști rapidiști au vorbit despre amintirile strânse în perioada de aur din Giulești.

De ce nu vorbește Robert Niță despre blaturi și bătăi

Numai că dialogul dintre foștii noștri fotbaliști a fost, de departe, mai captivant decât cel dintre foștii colegi de la Real Madrid. Pățanii cu Viorel Hizo, nu numai de pe teren. Mai ales din cantonamente! De acolo de unde publicul larg știe mai puțin. Despre mesele dinainte de meci și despre berile de după. „Eu n-aveam treabă, beam 40 de Pepsi pe zi! Seara mâncam numai morcov cu țelină”, sunt numai dintre câteva dintre replicile lui Schumi. Asta după o remarcă de-a lui Niță, legată de greutatea fostului său coleg. Printre altele, Robert explică și de ce nu vorbește despre blaturi sau bătăi în vestiar la Rapid. Pentru că… nu au existat!

Pe 1923.ro vei fi la curent cu toate momentele din istoria Rapidului

Și nimeni nu poate spune despre fostul atacant că nu este un tip introvertit. Pe urmă, de la caterincă, discuția s-a dus și în direcții serioase. N-o s vă cităm aici prea multe, că ar fi păcat să nu vă lăsăm plăcerea să urmăriți sau, măcar, ascultați, dialogul. Povești despre Lupu, Maier, Ghioane, Bandi sau… Mărgăritescu! Partea frumoasă acestei perioade este că ne putem updata despre istoria Rapidului. Sau cu bagajul de amintiri fotbalistice pe care oamenii care ne-au bucurat le-au acumulat în întreaga lor carieră. Rămâneți pe 1923.ro, fiindcă poveștile lui Robert Niță, legate de Rapid, vă vor fi prezente fără îndoială!