BREAKING NEWS | FC Rapid 1923 și-a trimis jucătorii în șomaj!

FC Rapid 1923 Turris. Clasamentul
FC Rapid 1923 Turris. Clasamentul

FC Rapid 1923 a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic. Pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României, scrie site-ul oficial al clubului condus de Ovidiu Burcă.

Ce a declarat Ovidiu Burcă despre situația de la FC Rapid 1923

elefant.ro%20

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”, a declarat Ovidiu Burcă, președintele clubului, pentru sursa citată.

Starea de urgență durează măcar până pe 15 mai 2020

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că starea de urgență, începută pe 16 Martie 2020, cauzată de pandemia de Covid-19, se va prelungi cu încă o lună. Anume până pe 15 Mai 2020. Astfel încât, cel puțin până la acea dată nu se va desfășura nicio competeție sportivă pe teritoriul țării. Este totuși dificil de spus chiar dacă și când se va relua stagiunea care se afla în plină desfășurare. Rămâi pe 1923.ro pentru informații! În mod cer va urma o lună plină de evenimente. Chiar dacă nu și de sport…