Adrian Sârbu ne explică de ce nu trebuie să mai stăm în casă!

Adrian Sarbu
Adrian Sarbu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Părerea pe care am exprimat-o deja aici nu avea legătură cu ceea ce zice Adrian Sârbu, din simplu motiv că articolul său a venit câteva zile mai târziu. Ideea de bază pe care el o expune este aceeași, însă mult mai bine detaliată. Din perspectiva unui om care a făcut sute de milioane de euro. Dacă vom continua să stăm în casă și, de fapt, dacă Guvernul va continua cu aceste măsuri stângace, ne așteaptă potopul. Vor fi momente, dacă nu ne revenim imediat, în care ne va fi atât de dor de această perioadă încât ne vom aminti de ea precum de un vis frumos.

PIB-ul ar putea scădea cu 20 la sută, conform lui Adrian Sârbu!

S-ar putea ca nimeni să nu-și mai amintească de pandemie sau de coronavirus în câteva luni. Cu toate că sunt șanse foarte mari ca el să existe încă. Adrian Sârbu, în articolul pe care vă invităm să îl citiți aici, direct de pe Mediafax, explică cum PIB-ul României ar putea înregistra, până la finalul anului o scădere de… 20 la sută. Poate nu realizați ce se întâmplă, da’ sigur ne va impacta infinit mai mult decât această pandemie. De asemenea, fostul „tătic” de la PRO TV explică de ce economia României pierde 500 milioane de euro. PE ZI! Știu, unii se bucură de scutiri de taxe, de șomaj tehnic, că sunt bugetari, dar astea se vor întoarce ca un bumerang.

Economia trebuie să REPORNEASCĂ IMEDIAT!

90 la sută din valoarea economică a țării este generată de mediul privat. Iar mediul privat este cel mai puternic lovit! În doar 48 ore, în România, 43.000 oameni au rămas fără loc de muncă. 43.000!!!! Da, în Austria sau Franța rata șomajului este uriașă de asemenea, numai că astfel de țări, tot conform lui Adrian Sârbu, pregătesc repornirea treptată a economiei spre turație maximă. Unele deja funcționează bine-mersi. Iar noi NU SUNTEM nici Franța, nici Austria, nici Germania, nici măcar Italia. Iar exemplele sunt inutile în acest moment. Înainte să citiți acest material, nu trebuie să aveți nimic altceva în cap: TREBUIE SĂ MUNCIM și să REPORNIM ECONOMIA! IMEDIAT!

Ca bonus, vă prezint și opinia lui Dragoș, mai jos, care vă explică și mai clar ce ne așteaptă dacă nu ne trezim și stăm sub confortul #stamacasa.