A fost „ars” Schumacher cu 17.000 lei? „Îi dau în judecată!”

Constantin Schumacher Mihai Iosif
Constantin Schumacher Mihai Iosif

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required
Constantin Schumacher nu uită și nu iartă. Antrenorul de 43 de ani are probleme acum, chiar dacă a fost demis de la FC Rapid 1923 în urmă cu un an și jumătate. Acum vrea să-și dea în judecată fosta echipă.

Constantin Schumacher s-a trezit cu cardul blocat

„Trece coronavirusul și îi voi da în judecată. Mi-a fost blocat cardul bancar de la niște bani pe care Rapidul nu i-a plătit ca taxe pentru stat în perioada în care eu am fost antrenor. 17.000 lei e o sumă destul de mare și ar fi normal să o plătească oficialii clubului, la câte am făcut eu pentru Rapid, era obligația lor. Să sperăm că se va rezolva, să treacă pandemia și trebuie să fie totul pus la punct”, a spus Schumacher la ProSport, citat de Digi Sport.

Schumi a promovat FC Rapid 1923 în Liga 3

Constantin Schumacher a promovar FC Rapid 1923 în Liga 3 și a fost demis în octombrie 2018. Locul lui i l-a luat Pancu, demis și el între timp, pe 9 martie 2020. La acea vreme, echipa se numea FC R, iar acum se cheamă FC Rapid 1923. Plecarea lui Schumacher a avut loc după ce echipa a fost eliminată de Turris din Cupa României, 0-2. Tot atunci a plecat de la club și Daniel Niculae, care era președinte-jucător.