10 ANI | Rapid – steaua 5-1. Un deceniu de la măcel fix în ajun de Paște!

Rapid - steaua 5-1
Rapid - steaua 5-1

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid – steaua 5-1 rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am de pe stadion. Ba poate e chiar cea mai frumoasă. De aceea, profit de ocazie și vă ofer cu ocazia acestei sărbători minunate, Paștele, un remember de poveste. Nu de alta, dar se împlinesc fix 10 ani pe 18 aprilie. De fapt, s-au împlinit deja, corect. Însă zicem că vizionarea acelei partide ar putea fi o îndeletnicire în prima zi de Paște pentru orice rapidist. Despre meciul ăsta am scris de-a lungul anilor sute de rânduri. Numai că o singură dată în istorie se împlinesc zece ani.

10 ani distanță de la o seară de neuitat!

Motiv pentru care trebuie tratat cum se cuvine acest moment unic. 18 aprilie 2010: Rapid – steaua 5-1, pe Giulești. Doamne, ce seară! Ca totul să fie ca la carte, n-o să stau să repovestesc momentele, pentru că majoritatea le știți, iar cei care nu au fost acolo, le pot retrăi aici. Desigur, atașam meciul integral, fiindcă nu prea este nevoie de cuvinte care să descrie ce a fost acolo. Și nu că nu ar merita scris, ci pentru că, pur și simplu, imaginile înving orice literă pe care ne-ar plăcea să o așternem. Cu toate astea, propun să vedem cum a arătat echipa Rapidului atunci și cine a marcat golurile. În rest, nu ne interesează prea multe. 🙂

Rapid – steaua 5-1, 18 aprilie 2010

Marcatori: Al. Ioniță I (‘7, ’17), Cesinha (’22), M. Constantin (’31 – pen.), Helder (’73)

Rapid: 33. Mircea Bornescu – 21. Cristian Săpunaru, 28. Adrian Iordache, 23. Marius Constantin, 19. Vladimir Bozovic – 6. Darijan Matic, 15. Costin Lazăr (cpt.) – 20. Ștefan Grigorie (2. Helder ’72), 30. Juliano Spadacio (10. Ovidiu Herea ’81), 7. Cesinha – 11. Alexandru Ioniță II (27. Edgars Gauracs ’77)

Rezerve neutilizate: 89. Cătălin Straton – 9. Lucian Răduță, 17. Ilie Iordache, 32. Adrian Iencsi

Antrenor: Ioan Andone

Stadion: Giulești – Valentin Stănescu

Spectatori: 10.000

Arbitru: Marius Avram (București)

Întregul meci de pe stadionul Giulești e mai jos!

Acum, după aperitiv, urmează felul principal. Unul consistent. Anume imaginile video despre care vă vorbeam. În fapt în registrarea integrală a meciului! Vizionare plăcută!