VIDEO | Dan Alexa și Ovidiu Burcă în vizită la stadionul Giulești

VIDEO | Dan Alexa și Ovidiu Burcă în vizită la stadionul Giulești

Alexa Burca
Alexa Burca

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dan Alexa (40 de ani), noul director tehnic al FC Rapid 1923, a fost în vizită la stadionul Giulești, arenă în plin proces de construcție. Alături de Alexa, a fost prezent și Ovidiu Burcă, președintele alb-vișiniilor. Pentru a se pune la curent cu stadiul lucrărilor, scrie gsp.ro. Alexa a intrat astfel în pâine din prima la clubul pe care speră să îl ducă imediat în prima ligă. Acolo unde, în cazul în care se realizează promovarea, un nou stadion așteaptă echipa. Rămâneți pe 1923.ro pentru că, așa cum v-am obișnuit, de aici veți lua toate informațiile care vă trebuie!

Cum va arată noul Giulești

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri cu nivel de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţional şi internaţional. Arena va cuprinde şi zona de sărituri în lungime, şi zona pistei de alergare 60m outdoor.

Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spaţii de cazare pentru sportivi, precum şi de spaţii de alimentaţie publică sau spaţii administrative.

VIDEO cu vizita lui Alexa și Burcă