Hai cu Locomotiva! Nu, nu ne urcăm în tren. Stingem și noi cu puțină bere

Locomotiva
Locomotiva

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Asociația Clubul Sportiv Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a luat pauză sportivă. Ca, de altfel, întreaga suflare fotbalistică din România. Numai că proiectul susținut de băieții de la T2 are un atu important. O locomotivă. Care nu s-a oprit! Deși vagoanele sunt acum în depou, vrând nevrând, Locomotiva e disponibilă. Tot stăm mai mult decât ne-am dori sau, poate nu, în casă… Așa că o bere mai merge. Măcar din când în când. Dacă ți-ar plăcea și tu să te bucuri de această bere specială, aici afli cum poți face asta.

Locomotiva, berea care umple un plic golul lăsat de… Rapid

Tuturor ne e mai greu fără fotbal, fără Rapid, dar măcar ne putem aminti de chestiile mișto datorită acestor alternative. Nimeni nu știe când se va termina totul și este clar că lumea nu va mai fi precum înainte… DAR! Ne putem bucura de moment, putem savura prezentul, indiferent de intensitate. În spațiul virtual circula un articol: „Eram fericiți și nu știam!” Întrebarea ar fi… acum de ce nu am mai fi? Mai ales dacă suntem sănătoși noi și ai noștri, iar partea financiară încă nu este lovită serios.

Poate că vor veni vremuri mai grele. Poate că vor veni mai bune. Depinde și de noi! Deocamdată, hai să ne bucurăm de prezent, așa cum se poate. Iar cu berea Locomotiva totul merge ca uns. GARANTAT!