Veste mare! FC Rapid 1923 poate face iar transferuri

FC Rapid 1923 galerie formă
FC Rapid 1923 galerie formă

Decizia FIFA conform căreia celor de la FC Rapid 1923 le era interzis să transfere jucători străini a fost suspendată. Până la soluționarea litigiului cu fostul fotbalist Tomas Josl, scrie site-ul oficial al clubului. Urmare a sancțiunii impuse de FIFA, FC Rapid 1923 a decis sa conteste măsura, înregistrand o acțiune pe rolul Tribunalului Internațional de Arbitraj Sportiv (TAS).

Reacția presedintelui Ovidiu Burca

Ca urmare a eforturilor avocaților noștri, FIFA a dispus suspendarea sancțiunii până la soluționarea litigiului, notificând oficial FRF în acest sens. Evident, decizia FIFA va produce efecte în proxima perioadă de transferări”, a confirmat Ovidiu Burcă, președintele celor de la FC Rapid 1923.

Ce jucatori straini are FC Rapid 1923 in lot

FC Rapid 1923 are în acest moment în lot opt jucători străini, Saifeddine Alami (Maroc), Tano Bonnin (Rep. Dominicană), Brighton Labeau (Franța), Sandro Djuric (Austria), Facundo Piriz, Facundo Mallo (Uruguay), Enrichi Finica și Cristian Ignat (Republica Moldova).

Situație complicatã şi ciudată

Cu toate acestea situația este un pic ciudată. De exemplu, Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova s-a bucurat când a primit notificare de la FIFA să plătească nişte sume restante, fiindcă astfel se dovedea clar că echipa sa era continuatoarea sportivă a Universității Craiova. Pe de altă parte, cei de la FC Rapid 1923 contestă acest lucru prin decizia de a merge la TAS. Anume că sunt continuatoarea legitimă a Rapidului care a falimentat în 2016. Chiar şi aşa, acesta e doar un amănunt de nuanță. Pentru că suporterii au ales de mult pe cine susțin. Rămâneți pe 1923.ro pentru a vedea cum se soluționează lucrurile.

CITEȘTE ȘI  Cine e pe primul loc?! Cine e pe primul loc?! FC Rapid 1923, noul lider!