FC Rapid 1923 – Campionii FC Argeș se joacă! Nu pe teren, ci la FIFA!

FC Rapid 1923 FIFA
FC Rapid 1923 FIFA

Campionatul s-a oprit, competiția e în pauză forțată. La fel ca și voi, ne e greu fără fotbal, fără băieți, fără FC Rapid 1923. Așa că am decis să continuăm competiția. Virtual, dar alături de voi și, mai ales, împreună cu voi. De fapt, ne-am gândit că ar fi bine să vă implicați în competiție! Lucrurile n-au mers exact cum ne-am așteptat în debutul returului, așa că poate ar fi o idee bună să preluam puterea noi, suporterii. Să facem echipa, să stabilim tactica si așezarea în teren. Să le explicăm noi baietilor ce si cum sa joace. Ce ziceti?

Băieții de la ESports Rapid se ocupă de tot!

În fiecare week-end, începand cu duminica aceasta, vom avea meci. Virtual, cu ajutorul baieților de la ESports Rapid București. Pentru ca baieții noștri să nu-și iasă din formă și să nu piardă ritmul de competiție, i-am „transferat” in corpore în echipa vișiniilor de la Rapid ESports. Primul meci, contra celor de la FC Argeș. Atenție însă: singurul lucru virtual este meciul. În rest, totul este cât se poate de real. Și de interactiv. Iar tu, suporterul rapidist, vei fi în mijlocul evenimentelor.

Biletele pentru meciul cu Campionii FC Argeș, în vânzare!

Vei stabili echipa și îi vei explica lui Dan Alexa cum să-i așeze în teren. Vom avea conferința de presă înainte de meci și interviuri după meci, la cald. Și, pentru ca totul sa fie cât se poate de real, vom cumpăra bilete și vom umple stadionul. Iar încasările vor merge la Centrul de Performanță Rapid București. Partida va fi live, pe Facebook, duminică, 22 martie, de la ora 12. Biletele s-au pus deja în vânzare pe… bilete.ro!