DRAMĂ | Martin Tudor a murit după un infarct la numai 43 de ani

Martin Tudor
Martin Tudor

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

O veste tristă a bulversat fotbalul românesc. Fostul portar al stelei, Martin Tudor a decedat după un infarct, la doar 43 de ani. Tragedia s-a produs la Reșița. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Universitatea Cluj și a adunat peste 180 de meciuri în Liga 1. În urmă cu zece ani și-a încheiat cariera și a devenit antrenor cu portari, scrie prosport.ro. Vestea a zguduit din temelii fotbalul românesc, unul care este amorțit în aceste momente din cazua situației globale. O tristețe imensă să fim nevoiți să oferim o astfel de știre…

Cine a fost Martin Tudor

Martin Tudor a cucerit trei trofee în România, toate cu steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001). Și-a început cariera de antrenor cu portarii chiar la steaua București, în 2010, unde a activat alături de Victor Pițurcă. A mers apoi la Universitatea Craiova, tot alături de Victor Pițurcă, antrenor pe care l-a însoțit și în staff-ul echipei naționale. A antrenat și în străinătate, la Ittihad, dar în 2017 a revenit în țară și a trecut pe la Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

Echipa 1923.ro transmite pe această cale sincere condoleanțe familiei și prietenilor fostului portar. Dumnezeu să îl ierte!