Rapidiștii se antrenază de acasă. Dan Alexa îi „arde” la buzunar dacă se îngrașă

Dan Alexa
Dan Alexa

Dan Alexa, noul antrenor al FC Rapid 1923, nu și-a început cum și-a dorit aventura la formația alb-vișinie. El  nu a apucat să facă foarte multe antrenamente, iar competițiile și ședințele de pregătire au fost suspendate imediat după ce a preluat echipa, din cauza pandemiei de coronovirus.

Tehnicianul dezvăluit în direct la ProSport Live că le-a trasat jucătorilor săi un program special pe a-și menține forma fizică pe perioada în care vor sta izolați în propriile locuințe. Mai mult, Alexa a declarat că nu va permite membrilor echipei să ia în greutate până la reluarea campionatului și îi va amenda în cazul în care kilogramele vor fi peste limită.

Amenzile se pun pe grup, informează Dan Alexa

„Preparatorul fizic le-a dat niște exerciții și a exemplificat, s-a filmat. E foarte important să mențină măcar tonusul, chiar dacă pierdem ca ritm cardiac. Țin foarte mult să se întoarcă în greutate. Astăzi, antrenorul secund va pune pe grup și anumite amenzi, pentru că e important să fie conștienți. Dacă pierzi din ritm, măcar să te întorci în greutate. E foarte important lucrul ăsta”, a spus Dan Alexa la ProSport LIVE.

Momentan, Dan Alexa și-a anunțat jucătorii că vor avea șapte zile de pauză de la antrenamentele normale. Numai că, este posibil, ca perioada să crească.

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | El e ultimul care pleacă de la FC Rapid 1923