Ce ofertă i s-a făcut lui Daniel Pancu pentru a rezilia contractul cu FC Rapid 1923

Daniel Pancu Fotbal Club Rapid
Daniel Pancu la meciul Fotbal Club Rapid - Afumaţi
Despărţirea conducerii echipei FC Rapid 1923 de Daniel Pancu s-a produs la fel ca la ceilalţi giuleşteni care au fost în proiect. Deloc amical, fără ca între părţi să rămână o relaţie de apropiere. În noaptea după demiterea antrenorului, Ovidiu Burcă a fost la o întâlnire cu Daniel şi cu Giovani Becali. Dar înţelegerea de acolo nu s-a finalizat cu ceva scris. Ultimul mesaj primit de Pancu, 42 de ani, de la club este că i se va achita salariul lunar, până când îşi va găsi altă echipă pe care să o antreneze.

Discuţia fusese ca Pancu să primească banii pe un an şi nu pe doi. Atât cât mai avea contract din vară încolo, în trei tranşe. Daniel Pancu a fost înlocuit cu Dan Alexa, care nu a apucat însă să lucreze cu echipa din cauza apariţiei epidemiei de COVID-19

Ce spune Daniel Pancu de atitudinea FC Rapid 1923

Daniel Pancu pleacă la fel cum s-a întâmplat în cazurile lui Niculae, Maftei, Nae Stanciu sau Schumacher. Chiar dacă Nico, Stanciu şi Maftei au luat ei decizia să renunţe, ei au fost împinşi să facă asta.

Nu este nicio schimbare faţă de momentul demiterii mele. În mod normal, după nenorocirea asta cu coronavirusul ar trebui să mă duc la antrenamente. Vedem ce se mai întâmplă, a declarat Pancone pentru digisport.ro.