Dan Alexa și l-ar dori pe Damjan Djokovic de la CFR Cluj

Damjan Djokovic
Damjan Djokovic

Într-o conferinţă live pe pagina de Facebook FC Rapid 1923, Dan Alexa (39 de ani) a răspuns la întrebările fanilor şi jurnaliştilor. Antrenorul giuleştenilor a spus că, dacă ar fi să aleagă un jucător din Liga 1, l-ar aduce la FC Rapid 1923 pe Damjan Djokovic (29 de ani). Mijlocaşul campionaei CFR Cluj.

Ce a declarat Alexa despre mijlocașul croat

elefant.ro

Luat la întrebări de fani şi presă într-un videoclip live pe Facebook, Alexa a vorbit despre ambiţiile sale ca antrenor al FC Rapid 1923. Chestionat în legătura cu acest lucru, „Chirurgul” a spus că l-ar dori la, dacă ar avea posibilitatea, pe Damjan Djokovic de la CFR. Un mijlocaş care îi seamănă foarte mult ca stil de joc.

„Îmi place foarte mult Djokovic de la CFR. Poate să joace orice poziţie la mijlocul terenului. E un mijlocaş complet, pe el l-aş lua”, a spus Dan Alexa, în conferinţa de presă transmisă live pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Djokovic, dorit şi de rapidisul Şumudică la Gaziantep FK

În perioada de transferuri din iarnă, Marius Şumudică l-a dorit pe Damjan Djokovic la Gaziantep FK. Echipa sa din Turcia. Totuşi, după mai multe negocieri cu şefii din Gruia, transferul mijlocaşului croat nu s-a mai realizat.

„Nu se pune problema, a căzut, eu nu am avut nicio discuţie, nu ştiu, s-au supărat cei de la CFR, am văzut. Eu am spus că e un jucător interesant, cei de la Gaziantep m-au întrebat despre Djokovic, am spus că e un jucător interesant. Un jucător care ar putea să joace în campionatul Turciei. Pentru că nu e uşor să joci în Turcia. Este foarte greu din punctul meu de vedere.”

„Cei de la CFR s-au supărat. Clubul nostru ar fi fost dispus să plătească o sumă de transfer dacă intrau în negocieri. Dar probabil că având şi această restricţie la transferuri, suma era cu mult peste ceea ce putea să ofere clubul nostru”, a declarat Marius Şumudică.

Damjan Djokovic a jucat 122 de meciuri la CFR Cluj. Timp în care a marcat de 12 ori şi a livrat 13 pase de gol. De asemenea, croatul are în palmares două titluri şi o Supercupă a României cu CFR. Dar şi o prezenţă în 16-imile Europa League.

Sursa: telekomsport.ro

Sursa foto: gsp.ro