Cel mai devotat suporter al lui Charlton, răpus de coronavrius la numai 38 ani…

Seb, invins de coronavirus
Seb, invins de coronavirus

Poveștile din fotbal sunt, de multe ori, superbe. Numai că un virus, precum coronavirus poate schimba totul. Un suporter intrat în istoria fotbalului englez a încetat din viaţă la doar 38 de ani din cauza coronavirus. Seb Lewis, un fan al echipei Charlton, anunţase acum câteva zile că era infectat şi avea probleme respiratorii. Seb Lewis a devenit o adevărată legendă după ce şi-a încurajat favoriţii la toate meciurile de acasă şi din deplasare din februarie 1998 încoace. Nu a lipsit de la nicio partidă până la apariţia pandemiei de COVID 19 şi a ajuns la 1076 meciuri la rând în care şi-a susţinut echipa.

Un om care putea merge la măcar 3000 meciuri…

Seb avea numai 38 de ani și, în mod cert, ar mai fi putut strânge măcar 2000 de meciuri la care să meargă și ar fi putut pleca de bătrânețe ca o legendă. A plecat devreme, mult prea devreme, și fără voia lui. Însă a lăsat în spate un uriaș exemplu de devotament. Pentru că, fie vorba între noi, Charlton nu este nici cel mai mare și nici cel mai popular club din Anglia. Pentru Seb Lewis asta nu a contat. Charlton Athletic era clubul lui și el a înțeles să meargă după el peste tot, indiferent de ligă sau vreme. De aia, nici oficialii nu au putut trece ușor peste această pierdere. Și probabil nici nu vor trece vreodată…

Omagiu pentru suporterul decedat din cauza coronavirus

Clubul Charlton a dat un comunicat în care deplânge dispariţia prematură a lui Seb Lewis. „Îţi mulţumim Seb pentru loialitate şi devotament. The Valley (n.r. – arena lui Charlton) şi toată ţara nu vor mai fi la fel fără tine„, a fost mesajul grupării engleze.  Jucătorii, staff-ul şi suporterii lui Charlton au arborat steaguri, tricouri şi fulare la ferestre în semn de omagiu pentru cel dispărut, scrie digisport.ro. Povestea este una cu adevărat impresionantă. Plus un mare semnal de alarmă, având în vedere că fanul era unul tânăr. Dumnezeu să îl ierte!