Coronavirus pune stop la tot! FC Rapid 1923 nu mai joacă până pe 31 martie

Fotbal oprit de Coronavirus
Fotbal oprit de Coronavirus

Federația Română de Fotbal a decis ca niciun meci din Liga 2 să nu se mai dispute până la data de 31 Martie 2020. Din cauza riscului de răspândire a Coronavirus. Astfel, meciul pe care FC Rapid 1923 urma să îl dispute duminică, la Târgu Jiu, împotriva Viitorului Pandurii, va fi amânat. Pentru o dată ulterioară. Anunțul este făcut de pagina oficială a celor de la FC Rapid 1923.

Anunțul FRF legat de amânarea provocată de FC Rapid 1923

„Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile. Până la data de 31 martie 2020.

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc. Și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal. Masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.

Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate.

De asemenea, participarea tricolorilor U16 la turneul de dezvoltare din Bosnia-Herțegovina a fost anulată. La fel ca și meciurile de pregătire ale selecționatei Under 18 cu Finlanda ce trebuiau să aibă loc la Buftea. Ambele acțiuni urmau să se desfășoare în luna martie.”

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!