Clotilde Armand, la meciurile FC Rapid 1923? „Am vrut să văd un meci”

Clotilde Armand
Clotilde Armand
Clotilde Armand, consilier în Primăria Sectorului 1 din partea USR, a blocat în 2017 finanțarea clubului FC Rapid 1923 din bani publici. În ciuda faptului că legea permitea acest lucru. Cu toate aceastea, conform surselor ProSport, politiciana nu a ezitat în urmă cu ceva timp să ceară invitații la meciurile vișiniilor. Pentru a onora anumite obligații pe care le avea. Aceasta ar fi apelat prin prieteni comuni la conducătorii giuleșteni pentru a obține tichetele, dar s-a lovit de un refuz ferm. A făcut tot ce a putut pentru ca această echipă să nu revină pe prima scenă a fotbalului. Nu avem bilete pentru ea!”, ar fi fost mesajul oamenilor din club.

Victor Angelescu nu se cunoaște cu Clotilde Armand

Victor Angelescu, patronul FC Rapid 1923, susține că nu știe despre ce este vorba și că nu a discutat niciodată cu Clotilde Armand: „Poate le-a cerut bilete altor oameni din club, dar mie sigur nu. Nu mă cunosc cu doamna Armand și nu am vorbit în viața mea cu dânsa!”. În urmă cu doi ani, Armand a intrat și într-un conflict de la depărtare cu Nicolae Stanciu, pe atunci anunțat ca înlocuitor al președintelui Ovidiu Burcă. Stanciu a acuzat-o pe aceasta că nu se pricepe la sport. Armand i-a replicat că nu este pe același nivel de gândire cu fostul mare fundaș al Rapidului.

Reacția lui Clotilde Armand

„Am vrut să merg la un meci pe banii mei, am cerut să plătesc niște bilete încă din octombrie-noiembrie, anul trecut. Nu am vrut invitații de la ei, aș fi plătit pentru locul meu. Doar am vrut să văd și eu un meci de fotbal, pentru că nu am fost niciodată. Asta deși eu sunt o persoană sportivă, chiar și azi am alergat 10 km. Eu am făcut baschet și polo, alerg și la semi-maratoane. Îmi place entuziasmul fanilor Rapidului și am vrut să mă duc, dar când s-au pornit alegerile pentru primărie am renunțat. Din motive electorale nu m-am mai dus.”

Eterna problemă cu ProRapid și Laromet

„Eu nu am avut ceva împotriva Rapidului în sine, dar eu, ca primar, aș vrea să investesc în renovarea bazelor sportive, pentru că mă doare să văd cum au ajuns acestea azi. Lăsate în paragină. Noi vrem să luăm toate bazele care există în sector, fie Pro Rapid, fie Laromet și veden unde putem investi. Că au fiecare probleme juridice diferite, de la caz la caz. Sperăm să putem renova în special și Pro Rapidul și să dăm acces tuturor echipelor care vor avea nevoie, pentru că vrem să dezvoltăm sportul de masă.”

„Dacă și clubul ne ajută în acest obiectiv și se ocupă și de copii, atunci ne vom putea ajuta reciproc. Nu vrem să finanțăm echipe, ci baze sportive. Apoi echipele vor beneficia de ele. E valoare adaugată așa, dacă investești în bazele sportive, care acum sunt multe într-o stare deplorabilă, decât să dai bani la o echipă propriu-zisă”, ne-a transmis Clotilde Armand.

Sursa: prosport.ro