BREAKING NEWS | Se reia abia după 1 mai Liga 2, din cauza coronavirus?

Dan Alexa vs. coronavirus
Dan Alexa vs. coronavirus

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Dan Alexa, noul antrenor al FC Rapid 1923, a fost invitatul emisiunii Prosport Live, moderată de Victor Vrânceanu. Tehnicianul a vorbit despre pandemia de coronavirus care a lovit sportul românesc și mondial.

Alexa crede că 1 mai e cea mai optimistă dată din cauza coronavirus

„Trebuie să fiu responsabil, să-mi protejez familia. Sunt momente grele pentru toți. Trebuie ca două săptămîni să stăm deoparte ca să trecem de acest moment. La Rapid, am stabilit ca să reluăm pregătirea peste 7 zile. Campionatul va începe pe 1 mai, data cea mai optimistă, din punctul meu de vedere”, a declarat Dan Alexa la ProSport LIVE.

Dan Alexa: „Se va schimba ordinea în fotbal”

„După patru ani am revenit în Giulești. Am revenit cu multă motivație, dar e o situație acum cu are nu ne-am confruntat până acum. Nu știm ce se va întâmpla. O variantă ar fi să se joace din 3 în 3 zile, alta variantă ar fi anularea anului competițional. Pierderile financiare vor fi imense pentru fotbalul românesc. Se va schimba ordinea în fotbal, echipele susținute de primării vor avea mult de suferit. Multe vor da faliment”, a mai spus tehnicianul formației din Giulești.

Dan Alexa nu a apucat să conducă decât un antrenament de când a venit pe banca celor de la FC Rapid 1923