INFO | Bilete pentru meciul FC Rapid 1923 – CSM Școlar Reșița

FC Rapid 1923 fans
FC Rapid 1923 fans

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

FC Rapid 1923 a început greu de tot anul competițional 2020. Nu a marcat niciun gol, reușind doar două remize, 0-0. E drept, locul 2, momentan, se joacă. Însă se joacă prea mult, fiindcă tot mai mult echipe s-au strâns în jurul lui. Prima poziție pare să fie antamată deja de UTA. Cea care are zece puncte peste vișinii, încă pe locul 3 și nouă peste viceliderul Mioveni. Din fericire, argeșenii stau și mai prost la puncte culese în 2020. Unul singur, mai exact. Ce este acum important pentru Pancone și ai lui? Următorul meci!

Biletele se pun în vânzare pe 4 martie

Cu CSM Școlar Reșița nu se așteaptă nimeni să fie floare la ureche. Numai că, totuși, nici nu trebuie ca cineva să se gândească la altceva în afara celor trei puncte. Sunt cam vitale ș, totuși, nici un adversar de speriat nu stă în calea lor. Pentru suporteri vestea bună este că echipa se întoarce în Regie. Unde încape cam dublul numărului de spectatori din Voluntari. Plus că, evident, stadionul este și mult mai accesibil. Deja, de pe 4 martie, biletele se pun în vânzare. Pe 1923.ro vom reveni cu detalii legate de modul de procurare, dar și de prețurile acestora.

FC Rapid 1923 – Reșița, 8 martie, ora 12:30, Regie

Motiv pentru care putem spune fără dubii că este timp suficient să se joace cu casa închisă. În altă ordine de idei, meciul FC Rapid 1923 – CSM Școlar Reșița se joacă pe 8 martie, adică duminică, de la ora 12:30. Să sperăm că vor fi 10.000 de oameni în tribune. Șansele ca FC Rapid 1923 să marcheze primele goluri oficiale din acest an crucial vor crește, astfel, exponențial. Trebuie reamintit că în tur, la Reșița, deplasarea a fost făcută de mai mult de 500 de fani! În condițiile în care și în ultima etapă, la Timișoara, au fost cam 1.000. E drept, acolo și dintre localnicii „bolnavi” de Rapid.

Sursa foto: Facebook FC Rapid 1923