Anunt IMPORTANT din partea 1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dragi prieteni,

Situatia actuala nu este placuta pentru nimeni. Vor urma vremuri grele din punct de vedere economic. Insa mai presus de toate, trebuie sa intelegem cu totii ca putem trece mult mai usor peste toate incercarile, daca suntem sanatosi. De aceea trebuie sa respectam indicatiile autoritatilor. Sa lasam deoparte actele de nesupunure civica. Pentru a nu ne pune in pericol sanatatea. Pe a noastra, dar mai ales a celor dragi noua.

1923.ro va este alaturi, atat acum, cat si in perioada grea care va urma, asa ca, nu ezitati sa ne scrieti oridecateori credeti ca va putem fi de folos cu un sfat.

In ceea ce priveste activitatea Fan Shop 1923, aceasta inceteaza incepand cu data de vineri (27.03.2020), pe o perioada nedeterminata, asa ca, in cazul in care mai doriti sa achizitionati ceva, va sfatuim sa o faceti cat mai RAPID.

COMANDA AICI PANA PE 27.03.2020

Va asiguram ca in aceasta pauza, pana la reluarea activitatii, ne vom concentra atentia pentru a scoate modele noi, atat ca design, dar si in ceea ce priveste gama de produse, contribuind in acelasi timp si la stoparea pandemiei, deoarece vom putea face aceste lucruri de acasa.

Sa ne-auzim cu bine, mai sanatosi si mai puternici dupa ce vom trece de aceasta criza si ne vom putea relua fiecare activitatea!

Hai Rapid!

Dragos Leasa
1923.ro