TRANSFER | FC Rapid 1923 a mai adus un tânăr din liga a 3-a

FC Rapid 1923 Mihai Popa
FC Rapid 1923 Mihai Popa

FC Rapid 1923 a reușit împrumutul până în vară a lui Mihai Maximilian Popa, de la Astra Giurgiu, un tânăr de mare viitor, anunță site-ul oficial al clubului. În vârstă de 19 ani, Mihai a început fotbalul la șapte ani, la Farul Constanța. După care s-a transferat la Viitorul Ovidiu, doi ani mai târziu. Unde și-a făcut junioratul. În 2018, a debutat la seniorii lui Farul Constanța, unde a bifat 13 jocuri. Toate ca integralist, fiind remarcat de Astra Giurgiu, echipă ce l-a achiziționat în vara trecută.

Primele declarații ale lui Popa după ce a semnat cu FC Rapid 1923

Popa a fost cel de-al treilea portar al Astrei, în turul campionatului jucând în aproape toate meciurile formației secunde, din Liga 3. Dar a fost și pe banca echipei mari, în patru partide. „Mă bucur că am ocazia să ajung la un club atât de important, pe care l-a admirat întotodeauna, și sper ca în vară să le oferim suporterilor o mare satisfacție, promovarea în prima ligă”, a spus Mihai Popa, pentru ursa citată.

Mihai este cel de-al treilea transfer oficial făcut de FC Rapid 1923, după Valentin Alexandru și Paul Copaci. Cel din urmă, tot din liga a 3-a adus. Însă alți doi tineri noi vor juca pentru formația mare. Eric Finica, cel care va avea dreptu, și Cristian Ignat, promovat de la echipa secundă, însă care este o mare speranță.