SUPERB! Rapid s-a calificat în sferturile Cupei României

CS Rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de handbal Rapid București a obținut o victorie mare 25-20 (12-13) în fața puternicei SCM Craiova, în optimile de finală ale Cupei României. Fetele antrenate de Carmen Amariei au avut o evoluție senzațională și au fost purtate pe aripi spre victorie, de un public uluitor, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid. După un început mai slab, în care oltencele au condus la patru goluri, rapidistele și-au revenit constant. Au recuperat terenul pierdut, ajungând la un singur gol diferență la pauză.

Elena Livrinikj, principala gură de tun a CS Rapid

Startul reprizei secunde a fost în favoarea noastră, în primele minute echipa alb-vișinie înscriind cinci goluri fără să primească vreunul. Creativitatea a fost ridicată la nivelul liniei de 9 metri, Rapidul bazându-se pe doi interi-obuz. Elena Livrinikj a marcat nouă goluri, în vreme ce Jasna Boljevic a punctat de șase ori. Ele au fost susținute de pe extremă de Ștefania Lazăr, autoare a cinci goluri. Au mai marcat Marina Ilie trei goluri, Laura Popa și Ana-Maria Chirigiu câte un gol.

Apărarea a mers ceas

Apărarea a jucat la limita agresivității, fiind un punct fundamental al acestei victorii. Poarta, ajutată de mișcarea de pe semicerc, a înregistrat procentaje foarte bune, iar alternanța dintre Andreea Arghir și Ștefania Diaconu le-a descumpănit pe oltence. La acest succes au pus umărul și celelalte handbaliste: Georgiana Bazon, Florentina Craiu, Alexandra Trifan, Ana-Maria Dumitrașcu, Elena Todor, Andreea Chiricuță, Gabriela Preda, Raluca Dăscălete.

Urmează sferturile Cupei pentru fete

Antrenoarea Carmen Amariei i-a avut alături, pe banca tehnică, pe Bogdan Vasiliu, Constantin Frîncu și Marian Stan. Andreea Chiricuță a suferit o fractură la mână și urmează să i se facă analizele medicale necesare. Rapid s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Felicitări din partea suporterilor rapidiști de pretutindeni pentru această victorie fabuloasă a fetelor care refuză să cedeze!