NEWS ALERT | De ce este o primă victorie a FC Rapid 1923 în 2020 vitală

FC Rapid 1923, uniți pentru Victor Babeș
FC Rapid 1923, uniți pentru Victor Babeș

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Toate meciurile primei etape din 2020 s-au jucat deja. Mai puțin cel dintre FC Rapid 1923 și Turris. Până ca acesta să se consume, vă prezentăm cele mai importante rezultate ale etapei. Mai important de atât, de ce o victorie la Voluntari este aproape vitală pentru vișinii. Dincolo de faptul că orgoliul rapidiștilor este serios zdruncinat după ce Turris a învins în ultimele două întâlniri, cele trei puncte au două efecte cât se poate de practice.

FC Rapid 1923 poate depăși Mioveni și rămâne aproape de UTA

În primul rând, un succes ar duce FC Rapid 1923 pe locul 2, cu 38 de puncte, la unul peste Mioveni. Echipă care a pierdut acasă, scor 0-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Pe urmă, punctele ar menține-o, cât de cât, aproape de liderul UTA. Pentru că arădenii au ajuns la 44 după victoria cu 6-0 de la Miercurea Ciuc și s-au poziționat și mai confortabil în fruntea clasamentului. Motive destul de întemeiate pentru ca băieții lui Daniel Pancu să forțeze vitoria.

Campionii FC Argeș și Petrolul sunt, acum, la un punct în spate

Dacă acestea nu conving, trebuie subliniat că există și pericolul adversarilor care suflă din spate cu putere. Dacă din fericire Campionii FC Argeș s-a împiedicat la Cluj-Napoca, unde nu a putut face decât un egal cu „U”, Petrolul a învins și i-a egalat pe piteșteni. Ambele au numai un punct în spatele echipei lui Daniel Pancu. Cu alte cuvinte, meciul cu Turris Turnu Măgurele va fi unul cu adevărat cheie în economia campionatului.