INFO | Totul despre primul meci al anului pentru ACS Rapid FNG

ACS Rapid FNG bere Locomotiva
ACS Rapid FNG bere Locomotiva

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pagina de Facebook a celor de la ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a anunțat primul meci din 2020. Echipa susținută de băieții de la T2 revine oficial în cadrul ligii a 4-a București împotriva unui adversar extrem de tare. Este vorba de echipa care, acum, este pe locul secund în campionat. După csa steaua. În tur, United s-a impus greu, cu 1-0. Meciul va avea loc, din câte se pare, vineri, 28 februarie, de la ora 17 pe terenul Electromagnetica, de pe Strada Veseliei.

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului este pe locul 11

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului au început bine sezonul, însă finalul de 2019 a fost unul de coșmar. În primul rând din cauza rezultatelor slabe. Din acesr motiv, rapidiștii ocupă numai locul 11 în clasament, cu numai 19 puncte. De cealaltă parte, Bucharest United are 43 de lungimi. Rămâneți pe 1923.ro pentru că, în mod cert, vă vom ține la curent cu ceea ce vor face Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului.

Șansele lor la play-off sunt aproape inexistente, numai că oricum nu prea contează. Asta fiindcă băieții își doresc, în primul rând, să construiască o echipă solidă până la finalul stagiunii. Care, evident, să se claseze cât mai sus când se trage linie de încheiere de sezon.