NEWS ALERT | Cel mai bun de pe post a fost lăsat să plece de la FC Rapid 1923!

Fotbal Club Rapid
FC Rapid 1923

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Cătălin Oanea s-a despărțit de FC Rapid 1923, după un an petrecut în Regie, semnând cu formația de liga secundă Concordia Chiajna, scrie site-ul oficial al vișiniilor. La ilfoveni, Oanea a și debutat în jocul amical direct cu rapidiștii. Fostul fundaș al FC Rapid 1923, care intrase în ultimele șase luni de contract, a jucat de 20 de ori în tricoul alb-vișiniu. De șase ori în liga a treia și de 14 în acest sezon de Liga 2, fără să înscrie.

Ce a declarat Cătălin Oanea la plecarea de la FC Rapid 1923

„A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine. Rapid va rămâne în sufletul meu și vreau să le mulțumesc tuturor celor din club. Încep un nou drum, alături de Concordia Chiajna, unde voi da totul. La fel cum am făcut-o și la Rapid”, a spus Cătălin Oanea, pentru site-ul oficial.

Titular rămâne Lucian Goge, mijlocaș de meserie

FC Rapid 1923 are în acest moment trei jucători ce pot evolua pe postul de fundaș stânga. Lucian Goge, Paul Copaci și Enrichi Finica, anunță sursa citată. Numai că Goge nu este fundaș de meserie, ci o găselniță a lui Daniel Pancu din lipsă de soluții. O găselniță care, ce e drept, a dat rezultate decente.

Ceilalți doi, fundași stânga de meserie, au o experiență foarte subțire și este greu de crezut că se pot impune ca titulari. Mai ales că promovarea este în joc. Cert este că Oanea era cel mai experimentat și important fundaș stânga de meserie pe care giuleștenii îl aveau în lot. Motiv pentru care plecarea sa este una cel puțin ciudată.

Cătălin Oanea, al doilea plecat de tot de la echipă

Este al doilea jucător care se desparte oficial de FC Rapid 1923, după argentinianul Mattias Roskopf. Atcant care a semnat cu prim divizionara cipriotă Apollon Limassol. Ceilalți jucători plecați din Regie au făcut-o sub formă de împrumut la alte echipe din liga a doua. Precum CSM Școlar Reșița sau Pandurii Târgu Jiu.