FINAL | FC Rapid 1923 – Turris Turnu Măgurele 0-0

FC Rapid 1923 Turris
FC Rapid 1923 Turris

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

UPDATE | În a doua repriză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel încât FC Rapid 1923 a trebuit să se mulțumescă numai cu un punct în meciul cu Turris Turnu Măgurele.


FC Rapid 1923 – Turris Turnu Măgurele este LIVE pe 1923.ro. Așteptarea, fără fotbal, e gata. Se joacă primul meci din 2020, oficial, al vișiniilor, iar noi, după cum știți, suntem la datorie. În primul rând, vă prezentăm primul unsprezece pe care Daniel Pancu se bazează în această întâlnire extrem de importantă. Așadar: Popa – Voicu, Mallo, Iacob, Goge – Lazăr, Jorza – Sefer, Alami, Hlistei, Alexandru. Practic, Popa și Alexandru, transferați în această iarnă, își fac debutul ca titulari!

FC Rapid 1923 – Turris Turnu Măgurele 0-0

De altfel, tânărul portar și Sefer sunt cei doi juniori pe care Pancone se bazează. În continuare vă prezentăm desfășurarea LIVE a meciului care poate fi urmărit și pe Digi Sport.

Mintul 45+7 – se termină prima repriză!

Minutul 45+2 – Ionuț Voicu este eliminat după o intrare dură la un adversar.

Minutul 35 – meciul este unul anost. Singurul eveniment cu adevărat remarcabil afost, din păcate, momentul în care Albert Voinea de la Turris și-a spart capul în urma unui duel…

Minutul 10 – Ionuț Voicu de la Turris ratează o ocazie monumentală. Popa scapă cu fața curată.

Minutul 1 – tribunele sunt vișinii! Suporterii rapidiști fac o atmosferă closală, ca de obicei.