NEWS ALERT | Ioniță II, adio FC Rapid 1923! Blocat definitiv

Ioniță ProSport
Ioniță ProSport

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Alexandru Ioniță, 25 de ani, s-a prezentat la antrenamentele Astrei şi se părea că, în sfârşit, se va reapuca de fotbal. Pentru că în ultimii doi ani mai mult n-a jucat decât a fost pe teren. În ianuarie 2018, CFR l-a cumpărat pe Ioniţă cu un milion de euro de la Astra. Acum, echipa din Giurgiu îl vrea împrumut pentru un an şi jumătate cu clauză de răscumpărare.

Numai că lucrurile s-au schimbat radical, iar Ioniţă nu a primit acceptul oltenilor să continue pregătirile cu Astra!

Alex Ioniță, interzis CSU Craiova să se mai antreneze cu Astra

Din informaţiile Digi Sport, Alexandru Ioniţă, 25 de ani, a avut dreptul să se prezinte sub comanda lui Bogdan Andone pentru 24 de ore. Timp în care Ioan Niculae trebuia să achite banii pentru împrumut. Cum suma nu a fost virată, Ioniţă e blocat. Cei de la Astra încă speră să-l aibă pe Ioniţă cât mai curând, motiv pentru care insistă ca jucătorul să revină la antrenamente. CSU Craiova a plătit 100.000 de euro pe jucător în vară, iar acum vrea să-şi recupereze o parte din bani.

Deocamdată lucrurile sunt încurcate şi este cert că Ioniţă nu are cum să joace pentru Astra în meciul cu Chindia. A făcut un singur antrenament alături de Tamaş, Alibec şi compania. Cert e că nici pentru FC Rapid 1923 nu va mai juca măcar în aces sezon…

Sursa: digisport.ro