INTERVIU VIDEO | Valentin Alexandru și povestea lui de pe teren și din afara terenului

Valentin Alexandru FC Rapid 1923
Valentin Alexandru FC Rapid 1923

Într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube al FC Rapid 1923, Valentin Alexandru și-a spus povestea de viață. Singurul transfer semnificativ pe care clubul vișiniu l-a făcut în această iarnă. Însă unul care ar trebui să facă diferența, având în vedere experiența vastă pe care atacantul o are în liga secundă. Ca să nu mai vorbim despre numărul impresionant de goluri pe care Vali l-a punctat în eșalonul al doilea valoric. Mai jos aveți mult mai în detaliu ceea ce fotbalistul are de spus.

Vali Alexandru a vorbit despre colaborarea cu Daniel Pancu

Cu toate că mediul ambiental în care interviul a fost realizat îl face puțin mai dificil de ascultat în condiții optime, vă asigurăm că Vali Alexandru are destule lucruri interesante de spus. Motiv pentru care vă invităm să ascultați cu atenție toate cele șapte minute pe care vi le propunem mai jos. O să aflați inclusiv cine l-a adus pe Vali în fotbalul mare, dar și despre modul în care jucătorul colaborează cu Daniel Pancu. Evident, Alexandru a vorbit și despre preocupările pe care le are în afara gazonului.

Interviu video

Toată lumea de la Vali Alexandru cât mai multe goluri! Rămâneți pe 1923.ro pentru toate detaliile ce țin de echipă până la începutul perioadei competiționale din 2020. Video e în continuare:

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!