REZULTATE | Perioadă plină pentru CS Rapid la toate sporturile

CS Rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Începem cu secția de karate. Pentru că acolo, după cum știm, CS Rapid a excelat mereu! La Oradea, în Sala ”Antonio Alexe”, a avut loc a 16-a ediție a Campionatelor Europene de karate Shotokan ESKU, competiție la care au participat peste 2000 de sportivi, din 17 țări. Rezultatele rapidiștilor sunt următoarele:

Rezultate:

Seniori:1 loc I, 4 loc II, 3 loc III

Loc I Iorga Vlad; -84 kg kumite SI

Loc II Guta Alina; -55 kg kumite SI

Loc II Matei Ioana; -50 kg kumite WKF

Loc II Matei Ioana; kumite-50kg SI

Loc II Iorga Vlad; kumite Open

Loc III  Guta Alina; kumite Open

Loc III Guta Alina; -55 kg kumite WKF

Loc III Iorga Vlad; -84 kg kumite WKF

Juniori: 4 loc I, 1 loc II, 5 loc III

Loc I Iorga Bianca;-53kg  kumiteWKF -53kg

Loc I Iorga Bianca; -53kg Kumite SI

Loc I Serbanescu Alexia; -59kg kumite WKF

Loc I Birdes Bogdan;+76kg kumite WKF

Loc II  Birdes Bogdan; +76 kg kumite SI

Loc III  Niculae Florentina; -48 kg kumite WKF

Loc III Sohanu Alexandru; -68 kg kumite SI

Loc III  Niculae Florentina; -48 kg kumite SI

Loc III Serbanescu Alexia; -59 kg kumite SI

Loc III Nita Catalin; -70 kg kumite SI

MCD

Loc II Saftoiu Eduard Kata

Copii

Loc III Salamu Eduard; kata

Loc III Radu Alice; kata

Antrenor: Mihalache Mihaela

Eșescuri la handbal și baschet

Echipa feminină de handbal Rapid București a cedat greu cu scorul de 27-24 în fața celor de la SCM Gloria Buzău, într-un meci disputat la Sala ”Romeo Iamandi” din Buzău. Formația noastră, antrenată de Carmen Amariei, vine după două meciuri excepționale, 26-24 cu Zalău și 25-20 cu Craiova în Cupa României. Handbalistele rapidiste sunt calificate în sferturile de finală ale Cupei României și luptă pentru menținerea în primul eșalon valoric național.

Și echipa feminină de baschet Rapid București a cedat în Liga Națională, pe teren propriu, contra celor de la CSM Alexandria, cu scorul de 60-53. Baschetbalistele noastre s-au comportat foarte bine, devotamentul lor față de culorile clubului fiind de apreciat. Echipa giuleșteană ocupă locul 6 în clasamentul seriei.

Rezultate împărțite la polo. Victorie cu… steaua!

Echipa masculină de polo Rapid București a disputat două meciuri la Bazinul ”Tolea Grințescu – Floreasca” din București, în grupa valorică 5-8 a Superligii Naționale, contra celor de la Sportul Studențesc. Elevii antrenorului Silviu ceobanu au cedat în cele două jocuri considerate pe teren propriu, cu scorurile de 11-10, respectiv 8-5.

Fetele, în schimb, la Bazinul Floreasca, au bătut steaua, în al doilea turneu al Campionatului Național. Caschetele alb-vișinii, antrenate de Eduard Rusu, s-au impus cu scorul de 11-7, însă diferența s-a micșorat mult spre finalul partidei. Giuleștencele au făcut spectacol și au condus, la un moment dat, cu scorul de 8-2. În primul meci al turneului triunghiular, Rapid trecuse de Dinamo cu 11-6. După două turnee, Rapid este lider în clasament cu 9 puncte, la egalitate cu Steaua. Fetele au fost susținute de o inimoasă galerie de suporteri care le-au încurajat pe poloiste și au făcut un frumos spectacol la final de meci.

Gură de oxigen la volei și bilanț foarte bun la atletism!

Echipa feminină de volei Rapid București s-a impus cu scorul de, 3-2 (26-28, 25-21, 18-25, 25-16, 15-13) în fața celor de la U Cluj, în Divizia A1. Căprioarele au fost extrem de motivate și au câștigat un meci important în eșalonul de elită. Elevele antrenorului Mihai Duță au jucat foarte bine și au reușit să contracareze tacticile clujencelor. Ele ocupă acum locul 10 cu 8 puncte acumulate.

Nu în ultimul rând, vorbim un pic despre secția de atletism. Chiar dacă nu vorbim despre seniori. A doua zi a Campionatului Național al juniorilor I, la atletism în sală, ne-a adus alte trei medalii. Doroftei Răzvan a reușit să obțină medalia de aur la săritura cu prăjina, Bisericescu Maria, Paraschivescu Ilinca, Mihalache Maria și Barbu Alina adica, ștafeta Rapidului de 4x400m au reușit să castige argintul si Didulescu Elena a obținut medalia de bronz la săritura în înălțime.

La aceste performanțe se adaugă dubla de ieri, aur și argint obținută de Maria MIhalache respectiv Maria Bisericescu, la 60 metri plat. Maria Mihalache și-a doborât vechiul record personal și acum are o performanță de 7,57 secunde. Maria Bisericescu și-a corectat, de asemenea, personal best, având 7.65 secunde.

Sursa: clubulrapid.ro