CS Rapid – HC Zalău 26-24. Victorie după luni chinuitoare de așteptare!

CS Rapid handbal feminin
CS Rapid handbal feminin

CS Rapid respiră la handbal feminin. Victorie spectaculoasă pentru fete! Într-o atmosferă senzațională, tipică giuleștenilor, echipa feminină de handbal Rapid București s-a impus. Într-un meci foarte important din Liga Florilor, 26-24 (12-14). Contra unei echipe net mai puternice, măcar pe hârtie, HC Zalău.

Interul Elena Livrinikj a jucat excepțional marcând opt goluri. Elena Todor a punctat și ea de cinci ori. În timp ce extremele Ștefania Lazăr, cinci goluri, Marina Ilie trei goluri și Anamaria Chiricuță două goluri au făcut diferența. Însă nu doar marcatoarele au jucat la cel mai înalt nivel! Pentru că, altfel, nimeni nu putea garanta victoria!

CS Rapid are doar șase puncte în clasament

Toate fetele antrenate de Carmen Amariei au luptat exemplar pentru această victorie mare. Rapidistele au trecut în avantaj prima dată la mijlocul reprizei secunde. De atunci nu au mai lăsat cârma partidei din mâini. Grație acestui succes, Rapid ajunge la 6 puncte în clasamentul Ligii Florilor, scrie pagina de Facebook Club Sportiv Rapid.

Practic, este abia a treia victorie a sezonului pentru fete. Cu toate că retrogradarea părea iminentă, acesta este unul dintre acele succese care poate aduce speranță și poate crea o emulație salvatoare. Rămâne de văzut. Cert este că ne-am dori tare mult ca fetele să joace în Liga Florilor și în sezonul ce urmează.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | FC Rapid 1923, victima hackerilor! Care a fost impactul