BASCHET | CS Rapid a câștigat două meciuri la Cluj-Napoca

CS Rapid baschet
CS Rapid baschet

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa masculina de baschet CS Rapid Bucuresti a avut un turneu de doua jocuri la Cluj-Napoca. Formatia pregatita de Marius Bulancea a disputat doua partide oficiale, in cadrul Ligii I. Baschetbalistii giulesteni au reusit doua victorii, ei trecand de U Banca Transilvania 2, satelitul formatiei de cupe europene, cu 61-56. Dupa aceea, CS Rapid a jucat, a doua zi, cu Universitatea Cluj-Napoca. In fata careia ne-am impus cu scorul de 73-62.

CS Rapid a urcat pe locul 2!

Gratie dublei de sub Feleac, Rapid a urcat pe locul secund, cu un total de 27 de puncte, acumulate din 12 victorii si trei infrangeri. De semnalat este ca rapidistii sunt la egalitate de puncte cu U Banca Transilvania 2. Formatie care in meciul contra alb-visiniilor a suferit prima infrangere din sezon. Fiind o echipa afiliata clubului cu reprezentare la elita, aceasta nu are drept de promovare.

Ne bucurăm de două victorii extrem de prețioase

Giuleștenii pot altfel să mai salveze din impresia ștearsă lăsată în ultimele sezoane și, poate, să revină cât mai iute în elita handbalului românesc. E greu, dar nu imposibil. Cu un management eficient orice se poate face. Rămâne de văzut. Momentan, să savurăm aceste două victorii extrem de frumoase. Ambele în deplasare, într-un oraș cu tradiție în sport!

Sursa: Facebook Club Sportiv Rapid