Prima reacție a lui Andrei Ciolacu după transferul în Italia

Prima reacție a lui Andrei Ciolacu după transferul în Italia

Andrei Ciolacu
Andrei Ciolacu a avut o execuţie spectaculoasă

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Andrei Ciolacu (27 de ani), fostul atacant al celor de la Rapid, s-a transferat. În Serie D, la gruparea Avezzano Calcio. Mutarea fostului vârf al giuleștenilor la Avezzano a fost confirmată de presa italiană: „Clubul a oficializat transferul lui Andrei Cosmin Ciolacu la formația alb-verde. Atacantul e deja disponibil pentru a fi folosit de antrenorul Antonio Mecomonaco pentru meciul cu Jesina de pe 2 februarie.  

Andrei Ciolacu a oferit primele declarații după transferul din Italia

Andrei Ciolacu a jucat de-a lungul carierei pentru Rapid CS Otopeni, Slask Wroclaw, ASA Târgu Mureș, Warriors FC, Juventus București, Metaloglobus, și Tskhinvali. Contactat de gsp.ro, Ciolacu a explicat de ce a ales Avezzano și ce planuri are:

„Italia îmi oferă stabilitate și condiții bune pentru a face performanță, de aceea am ales această ofertă. În ultimele cinci luni nu am jucat din cauza procesului pe care l-am avut și încă îl am cu fostul club din Georgia. Care are probleme financiare. Am reziliat contractul cu Tskhinvali când loturile erau deja făcute la noi. Ei m-au contactat printr-un agent italian.” 

„Mi-a fost destul de greu să îmi găsesc o echipă OK, care să ofere stabilitate. Pentru că nu am jucat de cinci luni și toate cluburile cu care am avut discuții au fost sceptice. Deși, în tot acest timp, eu m-am antrenat în cadrul unei echipe din București și mi-am păstrat forma fizică.” 

„Le voi demonstra celor care nu au avut încredere în mine că încă mai pot juca și targetul meu e să joc din nou la un nivel cât mai înalt pentru că am 27 de ani și mă simt foarte bine, iar fotbalul este totul pentru mine”.

Sursa: gsp.ro