FOTO | 1923.ro, peste tot în lume! Brno, Republica Cehă – episodul 1

1923.ro Brno
1923.ro Brno

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

1923.ro, prin intermediul stickerelor speciale și-a intensificat aventura globală. Prima aventură pe care o documentăm s-a înregistrat în Brno, Republica Cehă. Al doilea oraș ca mărime al țării, dar care nu are echipă în prima ligă! Ce să mai, ca similitudinea cu FC Rapid 1923 să fie una colosală, trebuie spus că Zbrojovka, se află pe loc de baraj în eșalonul secund. Fix locul 3! Am ajuns, firește și la stadion. Cu toate că acesta se află la periferie, e păcat să nu faci o plimbare de vreo 25 de kilometri prin Brno.

Brno, sub amprenta 1923.ro

Orașul e prea îmbietor, chiar și după o cursă de tip Spartan, de numai 5 kilometri, pentru a nu fi explorat așa cum se cuvine. Ceva cum la noi, chiar nu găsim. Din păcate… Însă o să lăsăm fotografiile să vorbească. Pentru că 1923.ro a început un drum prin care dorește să se extindă absolut oriunde pe Mapamond. Nu e fotbalul aici, la Brno, trăit cu atâtă patimă.  Cel puțin aparent. Nu e nimic! Aducem noi un pic de savoare. Am găsit și altceva. Skoda Rapid e la putere, iar când ea se află în dotarea poliției și mai are și tricolorul pe ea, n-ai cum să ratezi o asociere cu stickerul 1923.ro.

Gara, trenul, chiar tramvaiul… nu aveau cum să lipsească din cadru!

Pe urmă, în vizită la principalele obiective din oraș. Parcă toate arată altfel, mai frumos, când imaginile noastre alb-vișinii le decorează! Gara, care este redată inclusiv în imaginea reprezentativă, catedrala, castelul, centrul istoric, frumoasele linii de tramvai care se întind armonios prin întregul miez turistic al metropolei. Sunt numai câteva exemple pe care le-am imortalizat. La fel cum am procedat și cu soarele puternic, cu toate că afară erau undeva la maximum 3ºC. Nu e nimic, a fost fix ce trebuie pentru o plimbare pe cinste.