VIDEO | FC Rapid 1923 – Bucharest United 8-0. Vali Alexandru a dat trei goluri

FC Rapid 1923, uniți pentru Victor Babeș
FC Rapid 1923, uniți pentru Victor Babeș

FC Rapid 1923 a câştigat cu 8-0 meciul jucat pe terenul 2 din Regie cu Bucharest United (liga a 4-a). În primul joc disputat de trupa lui Daniel Pancu de la reluarea pregătirilor. La meci a fost şi Mircea Lucescu, antrenor care joi a fost prezent și la antrenamentul trupei lui Pancu. Daniel Pancu a spus la final că nu l-a intresat scorul şi s-a arătat mulţumit în mod special de transferul lui Valentin Alexandru, 28 de ani.

Mircea Lucescu a explicat de ce a fost la meciul Rapidului

Joi, Mircea Lucescu a fost la antrenamentul vişiniilor, pentru ca acum să fie în Regie şi la meciul amical cu United. Când încep pregătirile înseamnă că se apropie primăvara. Am ieşit să simt atmosfera, mi-era dor de aşa ceva. Vedem dacă se aplifică lucrurile. E bine când lumea te doreşte. Pentru că atunci când mă apuc nu mă mai vrea nimeni. Daniel (n.r.Pancu) îşi face treaba foarte bine. Rapid este pe un drum bun, şi poate promova, însă nu e pregătită de Liga 1, a spus Mircea Lucescu la final.

Rapid-Bucharest United 8-0

Atacantul adus în această iarnă de la Gloria Buzău a marcat de trei ori şi a arătat că poate fi atacantul pe care FC Rapid 1923 nu l-a avut în prima parte a campionatului. Golurile au fost marcate de: Dulca (min. 10 – 11 m), Roskopf  (41), Valentin Alexandru (55, 70, 89), Jorza (57), Sefer (61), Goge (79)

Prima repriză, 4-2-3-1
Drăghia (min. 30 Tătaru) – Băjan, Manole, Ignat, Oanea – Djuric, Piriz – Dulca, Drăghiceanu, Crețu – Roskopf.

Repriza a doua, 4-3-3
Tătaru (60′ Devonish) – Goge, Bonnin, Iacob, Finica – Lazăr, Jorza – Sefer, Alami, Hlistei – V. Alexandru.

De ce a insistat Daniel Pancu pentru transferul lui Valentin Alexandru

Singura noutate este aducerea atacantului Valentin Alexandru. Giuleştenii au avut mai multe variante pe listă, dar antrenorul Rapidului s-a oprit asupra jucătorului care în tur a evoluat la Gloria Buzău.

Nu ne-a interesat scorul. Am vrut să vedem unde suntem, să facem o mişcare. Vali Alexandru? Este ultimul jucător român număr 9 veritabil. În ţară mă refer, pentru că afară mai sunt Puşcaş şi Keşeru. Portarul (n.r. Devonish) m-a impresionat la antrenamente şi este posibil să-l păstrăm”, a declarat la finalul meciului Daniel Pancu.

Aici poți vedea și un VIDEO de la meci, preluat de pe Digi Sport.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!